X

Forkner en McAdoo over hun podiumplek in SLC4

Het Team Pro Circuit-Monster Energy-Kawasaki stond tijdens Salt Lake City 4 met twee rijders op het podium. Austin Forkner won de wedstrijd en Cameron McAdoo stond voor de tweede keer in zijn carriere op het podium. Beide rijders doen hier op MXMag hun verhaal.

Austin Forkner:
“Tijdens onze verplichte pauze hebben wij hard door gewerkt. Om eerlijk te zijn, dit is de warmste race die we hebben gehad en voeg daarbij de hoogte toe dan weet je dat het niet gemakkelijk is. Het was absoluut de zwaarste race die we het hele seizoen hebben gehad. Dat maakt deze overwinning wel veel zoeter en die smaakt dus naar meer. Ik denk dat we vanavond veel hebben geleerd waar we op kunnen blijven bouwen voor de race op zondag.”

Cameron McAdoo:
“We hebben heel hard gewerkt de afgelopen periode en het was niet altijd gemakkelijk om door te gaan. Wij wisten immers ook niet wanneer wij weer zouden kunnen gaan racen. Maar dit is waar het allemaal om draait, het hard werken laten lonen en scoren! Ik heb echt geprobeerd gefocust te blijven op de wetenschap dat het resultaten zou opleveren en ik ben heel blij dat ik op het podium sta.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #RaceKawasaki