X

Forkner en McAdoo vertellen over Salt Lake City 5

De vorige wedstrijd stonden Austin Forkner en Cameron McAdoo samen op het podium. Tijdens Salt Lake City 5 stond Forkner daar opnieuw en ook nu al winnaar. Zijn teamgenoot werd vierde en beide doen ze hier nu verhaal over de achtste wedstrijd van het Monster Energy AMA Supercross Championship 250SX West Coast.

Austin Forkner:
“Na een aantal duels met Dylan Ferrandis die in mijn nadeel uitvielen was het nu tijd om hem te passeren. Het voelde totaal anders om hem achterna te jagen en er waren echt niet veel plaatsen om een aanval in te zetten. Het circuit was erg een lijn maar gelukkig kreeg ik een kleine kans. Ik wist dat ik die moest grijpen, hij zou precies hetzelfde gedaan hebben. Het is goed om mee te doen in de titelstrijd, wij zullen zien wat er gebeurt.”

Cameron McAdoo:
“Het was moeilijk om te zien dat de podiumplaats in de slotfase weg gelipt. We hebben de afgelopen periode heel hard gewerkt en dat is te zien aan het rijden. Ik weet dat ik goed heb gereden en dat zal ik dan ook meenemen naar de laatste wedstrijd. Nog een podiumplaats zou leuk zijn geweest om de week door te komen. Het is nu een kwestie van goed verder werken en zorgen dat wij klaar zijn voor de grote finale.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #RaceKawasaki