Gaat Letland twee MXGP’s in één week organiseren?

Gaat Letland twee MXGP’s in één week organiseren?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In deze rare coronatijden is het gepuzzel met sportkalenders een erg stressvolle bezigheid geworden. Ook de mensen van Infront Moto Racing zijn hard in de weer met de herstart van het wereldkampioenschap motorcross. Op de officiële MXGP-kalender staat Letland op 9 augustus als eerst volgende wedstrijd aangeduid maar er dook de afgelopen dagen een andere denkpiste op.

Zo wordt bekeken om de race in Kegums, Letland een week later te rijden (op 16 augustus) om dan een tweede GP te organiseren op woensdag 19 augustus. De MXGP op woensdag zou dan gereden worden op een sterk gewijzigd circuit. Het kan niet anders dan dat deze denkpiste ontstaan is naar het voorbeeld van de AMA Supercross waarbij de laatste zeven evenementen allemaal werden verreden op woensdag en zondag en dit telkens op een zelfde locatie. Wordt zeker vervolgd.

Uw reacties