X

Gaerne gaat retro met GMX Mach80

De  nieuwe GMX MACH 80 laars van Gaerne wordt door het merk zelf omschreven als een must voor motorrijders die van off-road houden. De GMX MACH 80 brengt een ode aan de stijl van de jaren ’80. Ook de materialen en vormen zijn duidelijk geïnspireerd op dit belangrijke decennium in de motorcrossgeschiedenis.

Typisch voor de GMX MACH 80 is de frontplaat zoals die destijds werd gebruikt door Gaerne. Deze plaat, gemaakt van thermoplastisch materiaal, is afneembaar en kan vervangen worden door andere designs. De bovenzijde is  een knap staaltje van vakmanschap dankzij 3 mm dik leer en zet alle historische ‘Made in Italy’ kennis van Gaerne in de verf.



Naast de voorplaat is de laars voorzien van een stalen neus en bescherming geplaatst om de meest gevoelige punten te beschermen. Twee gespen en een brede band in het laterale gedeelte van de kuit, zorgen voor de sluiting. Hierdoor blijft de laars niet alleen stevig op de voet blijft zitten, maar je kan ze ook makkelijk aan en uit doen. Aanbevolen verkoopprijs: 369,90 € incl. BTW.

Meer info op www.gaerne.com