X

Jason Anderson blij met podiumplaats in SLC3

De vorige wedstrijd stond Zach Osborne op het podium, tijdens Salk Lake City 3 was het Jason Anderson namen het Rockstar Energy Husqvarna Factory Team. Alle vier de rijders doen hun verhaal over de derde wedstrijd van het seizoen in het Rice-Eccles Stadium.

Jason Anderson
“Ik ben blij om op het podium te staan. Ik heb het gevoel dat ik dichter bij mijn oude vorm kom en dat mijn ‘mindset’ een beetje beter is. Nu probeer ik gewoon te blijven bouwen. Ik heb het gevoel dat ik de afgelopen twee races de juiste snelheid had, dus ik ga aan wat dingen werken. De volgende wedstrijden ga ik proberen het de titelkandidaten een beetje minder gemakkelijk te maken tijdens de finales.”

Zach Osborne
“Het was een goede dag, ik voelde me heel goed in de enige kwalificatiesessie die we kregen en de heat race was ook goed met de holeshot, ook al had ik een kleine lekkage. De finale begon ook goed en ik nam direct de leiding, maar ik reed een beetje krap en de baan was een beetje lastig voor mij. Ik kon mijn ritme niet vinden dus het was een moeilijke Main. Het was gelukkig goed voor een vierde plaats dus die nemen wij dan ook tevreden in ons bezit. Ik heb een beetje consistentie om mee te bouwen, dus ik ben er blij mee.”

Dean Wilson
“Het was een andere dag dan wij normaal gezien hebben met de weersomstandigheden en met maar één kwalificatie. Helaas kwam ik niet lekker uit de start en had ik veel wheelspin op het starthek waardoor ik in het achterveld aan de wedstrijd begon. Ik wist dat het belangrijk zou zijn om vooral niet te vallen en proberen iedere ronde minimaal een plaats goed te maken. Het ging best goed maar zeker niet foutloos maar ik heb een zesde behaald. Met die slechte sprint naar de eerste bocht is dat nog een goed resultaat.”

Jalek Swoll
“Eerlijk gezegd was het qua resultaat een van mijn beste dagen, maar het was niet wat ik voelde dat erin zou zitten vandaag. Ik begon redelijk goed in het Main Event, reed vooraan mee maar zakte toch terug naar de zesde plaats. De circuit was behoorlijk bruut, maar ik wilde alleen maar op beide wielen blijven en finishen. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan om een carrière-beste finish mee naar huis te nemen.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna