McElrath niet tevreden maar gemotiveerd voor de finale

McElrath niet tevreden maar gemotiveerd voor de finale
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met een tweede en derde plaats deed Star Racing-Yamaha-Monster Energy er goed tijdens Salt Lake City 6. Toch waren Shane Mcelrath en zijn teammanager Wil Hahn niet tevreden na de achtste wedstrijd van het Monster Energy AMA Supercross Championship 250SX EastCoast. Beide doen hier hun verhaal net als Colt Nichols.

Wil Hahn:
“De finale begon heel goed voor Shane maar een klein foutje maakt vandaag het verschil. We hadden niet de intensiteit die we nodig hadden om de overwinning te pakken. Het is heel duidelijk en simpel, we moeten beter zijn dan dit. Zondag wordt spannend met de East-West Shootout, we zullen er natuurlijk alles aan doen om te vechten voor kampioenschappen.”

Shane McElrath:
“Man, de tweede plaats is niet slecht maar in deze situatie niet goed genoeg! Ik had vanavond echt een overwinning nodig maar kwam helaas tekort. Ik liep de hele dag een beetje achter de feiten aan maar ik ben gemotiveerd en ik maak zeker een statement in de laatste wedstrijd komende zondag.”

Colt Nichols:
“Over het algemeen was het een goede wedstrijd, ik stond op het podium maar mijn start was veel te slecht om mee te kunnen doen voor de overwinning. Ik had ook niet de intensiteit die ik nodig had, dus ik ben een beetje teleurgesteld. Ik heb zondag nog een wedstrijd en ik ben klaar om de strijd aan te gaan met de jongens in de shoot-out.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha

Uw reacties