Nieuwe datum voor de eerste AMA National!

Nieuwe datum voor de eerste AMA National!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De promotor van het Lucas Oil AMA Motocross Championship, MX Sports Pro Racing, heeft bekend gemaakt dat hun kampioenschap op zaterdag 18 juli gaat beginnen! De wedstrijd zal worden verreden op de Ironman Raceway van Crawfordsville! Een bekend circuit waar Jeffrey Herlings in 2017 de Amerikanen een ‘poepje heeft laten ruiken’ en tijdens zijn gastoptreden de wedstrijd naar zijn hand wist te zetten.

Hoe de rest van de kalender eruit gaat zien is nog afwachten, wel in duidelijk dat de finale op 10 oktober zal worden verreden op de FOX Raceway in Pala. Het kampioenschap zou moeten gaan bestaan uit elf wedstrijden tussen 18 juli en 10 oktober.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Archief

Uw reacties