Ook Romaniacs moet zich (voorlopig) gewonnen geven

Ook Romaniacs moet zich (voorlopig) gewonnen geven
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De herstart van de WESS (World Enduro Super Series) was voorzien van 21 tot en met 25 julie met de Red Bull Romaniacs. Het organisatiecomité van de Roemeense hard enduro moest vorige week echter besluiten dat een normale editie binnen dit korte tijdsbestek onmogelijk is.

Door de versoepeling van de corona-restricties van de Roemeense overheid die er later kwam dan verwacht, zou Romaniacs zeker in de problemen zijn gekomen met het tijdig uitzetten van het 800 kilometer lange traject. Ook voor veel deelnemers zijn de reisbeperkingen een enorme hinderpaal. Momenteel wordt nog gezocht naar een nieuwe datum.

Foto: Future7Media / Red Bull Content Pool

Uw reacties