X

Roczen en Brayton over Salt Lake City 6

Voor Team HRC USA bracht Salt Lake City 6 twee verschillende verhalen. Ken Roczen kende een vlekkeloze avond en bleef naast het podium. Zijn teamgenoot Justin Brayton was dolblij met zijn optreden in het Rice-Eccles Stadium. Hier op MXMag blikken beide rijders terug op deze wedstrijd.

Ken Roczen:
“De voorlaatste wedstrijd is Salt Lake City was goed maar ook niet meer dan dat. Ik word liever op deze manier verslagen dan dat ik ook nog moet vechten tegen de lichamelijk problemen. Ik was vanavond gewoon niet snel genoeg. Ik heb echt mijn best gedaan om op zijn minst op het podium te komen, we waren dichtbij, maar helaas niet genoeg. We hebben een goede lading in rekening gebracht. Door mijn problemen in de heat race had ik geen beste startpositie maar dat was het probleem vandaag niet. We hebben goed gevochten en zijn vierde geworden. Dat is niet wat wij graag wilden, maar het was een geweldig gevecht en dat is alles wat we kunnen vragen.”

Justin Brayton:
‘Dit was mijn beste tot nu toe voor mij. Ik had een geweldige start en reed een tijdje op de tweede plaats. Ik reed de ronden die ik wilde doen, liep goede rondetijden zien en kon strijden met de rijders waar ik tegen hoor te strijden. Ik ben hier best trots op. De zesde is niet geweldig, maar over het geheel genomen ben ik tevreden. Nog eentje en dan is het seizoen voorbij, laten we het doen en er een mooie finale van maken.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Honda