Webb over zijn twaalfde podiumplek van het seizoen

Webb over zijn twaalfde podiumplek van het seizoen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens de vijftiende wedstrijd van het Monster Energy AMA Supercross Championship stond Cooper Webb voor de twaalfde keer dit jaar op het podium. Toch verloor hij de tweede plaats in de tussenstand aan Ken Roczen. De KTM-rijder doet hier zijn verhaal over Salt Lake City 5!

Cooper Webb:
“De holeshot was vanavond enorm belangrijk. Ik begon heel goed maar Kenny reed erg goed en ik wist dat hij wat sneller was. Toen hij voorbij kwam probeerde ik hem gewoon te volgen. De baan was absoluut zwaar, hij had veel vlakke bochten, wat een beetje anders was dan wat we gewend zijn. We komen over een paar dagen terug en proberen de stap naar boven weer te zetten.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: KTM

Uw reacties