Adam Sterry officieel naar Hitachi KTM fuelled by Milwaukee

Adam Sterry officieel naar Hitachi KTM fuelled by Milwaukee
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het gerucht hing al langer in de lucht maar nu is het nieuws ook eindelijk wereldkundig gemaakt. Adam Sterry die eerder zijn overeenkomst bij het JD Gunnex team verbroken zag worden zal het vervolg van zijn debuutjaar in het WK MXGP afwerken bij het Hitachi KTM team fuelled by Milwaukee. Naast het WK MXGP zal Sterry ook tijdens het ACU British Motocross kampioenschap voor het team van Roger Magee in actie komen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Welcome to the team @adamsterry811 #readytorace

Een bericht gedeeld door Hitachiktmfuelledbymilwaukee (@hitachiktmfuelledbymilwaukee) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties