Arminas Jasikonis een jaar langer op Husqvarna

Arminas Jasikonis een jaar langer op Husqvarna
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Arminas Jasikonis heeft zopas zijn contract met het Rockstar Energy Husqvarna Ice one team met één jaar verlengd. Jasikonis die in 2019 als zevende finishte in het WK MXGP zal daarmee in 2021 aan zijn derde jaar voor de troepen onder leiding van Antti Pyrhonen beginnen. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Contract extension for @arminasjasikonis. He stays with @rockstarhusky in 2021. Thanks to our partners: @husqvarna.motorcycles @rockstarenergy @rockstarhusky @motorex_powersports @fmf73 @protaper @dunlopmoto @brembobrake @wp_suspension @panklracing @ets_racing_fuels @twin_air @haan_wheels @rkeurope @scrubdesignz @motomasterbrakesystems @rekluse_motorsports @yokoeurope @wingsforlife @gregoortrucksnv @supersproxusa @acerbismotorsport @yokosports @scottmotosports @rktakasagochain @ortema.de @gaerneofficial @bell_powersports #mxgp #motorcross #motocross #mx #worldchampionship

Een bericht dat is gedeeld door @ iceone_racing op

Tekst: Dieter Jans
Foto: shotbybavo

Uw reacties