Extra wedstrijden in Lelystad en Axel?

Extra wedstrijden in Lelystad en Axel?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Er zijn momenteel geruchten dat er nog twee internationale wedstrijden in Nederland worden verreden voor de herstart van het FIM wereldkampioenschap MXGP-MX2. In Lelystad en Axel word momenteel onderzocht of er wedstrijden kunnen worden georganiseerd waar de GP-rijders zich kunnen voorbereiden op de drukke maanden.

Grote teams zoals Rockstar Enegy-Husqvarna-IceOne Racing, Rockstar Enegy-Husqvarna-Nestaan MX, Standing Construct-GasGas Racing, Team HRC-Gariboldi en Monster Energy KEMEA Racing zouden graag actief zijn tijdens deze wedstrijden op 26 juli (Lelystad) en 2 augustus (Axel).

Er zou geen publiek bij aanwezig mogen zijn! Wordt vervolgd….

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties