Jongens schamen zich en ruimen rommel op

Jongens schamen zich en ruimen rommel op
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ze waren geschrokken van de aandacht, Boyd van der Voorn uit Kerkdriel, en zijn vrienden. En dus zijn ze maandag na hun werk snel naar ‘t Wild gereden om de rommel, die ze zelf achter hadden gelaten, langs de Maas weer op te ruimen. Van der Voorn en zijn vrienden gebruiken in de weekenden vaak het derde, en laatste strandje aan de Maas bij ‘t Wild, vanaf de Wildsedijk ter hoogte van de Leeuwkesgraaf.

“Normaal gesproken proberen we alles op te ruimen en het netjes te houden en als we soms wat vergeten zijn ruimen we het de volgende keer weer op. De laatste keer was het een drukke dag met heel veel afval. Doordat het weer ineens omsloeg in harde regen en onweer, is iedereen met spoed naar huis gegaan en is er veel afval blijven liggen.”

Lees HIER het volledige bericht in het Brabants Dagblad

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Laura Romanillos

Uw reacties