Na 43 jaar weer op de motor, Juliaan Van Ginderdeuren bewijst dat je crossen niet verleert!

Na 43 jaar weer op de motor, Juliaan Van Ginderdeuren bewijst dat je crossen niet verleert!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De oudste Vlaamse gemeentesecretaris, Juliaan Van Ginderdeuren, zwaaide deze week na meer dan 34 jaar dienst pas af. De algemeen directeur van de gemeente Affligem kreeg van zijn collega’s een wel erg origineel geschenk. Juliaan werd namelijke verrast met een uitstap naar Hondapark in Balen!

Hoewel de 66-jarige Van Ginderdeuren nog steeds een fervent fietser is, had hij zijn motorcrosscarrière al lang afgesloten. Het was namelijk 43 jaar(!) geleden dat hij nog met op een crossmotor reed. Zijn ritje op maandag verliep echter opvallend vlot. “Van de eerste meters had ik  het gevoel te pakken. Ik was ontzettend gelukkig dat ik nog eens kon crossen. Met grote dank aan mijn personeel en het bestuur,” zei Juliaan nadien op social media.

Juliaan heeft nu meer tijd om z’n eigen Strava records scherper te stellen én om een roman te schrijven. We wensen hem en zijn opvolger in Affligem, Frederic Pipelers, veel succes.


Foto: FB Juliaan Van Ginderdeuren

 

Uw reacties