SHAD kiest voor BIHR

SHAD kiest voor BIHR
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Spaanse expert op vlak van motorzadels en -bagage SHAD vertrouwt haar de distributie van uitrusting en accessoires in België, Nederland en Luxemburg toe aan BIHR. Die samenwerking rolt zich daarnaast ook uit in de Oostenrijkse markt en in co-distributie ook in Spanje en Portugal.

Het partnership tussen de twee ondernemingen begon in Spanje twee jaar geleden toen BIHR commerciële en logistieke ondersteuning verleende en co-distributeur werd op het Iberische schiereiland. De samenwerking verliep goed en vormde de basis voor het vertrouwen dat het bedrijf nu stelt in Bihr. Het bedrijf zal instaan voor de import in vier extra markten. De aankondiging komt op een gunstig moment aangezien SHAD de gloednieuwe TERRA-lijn lanceert: een assortiment stevige aluminium bagagekoffers voor op de motor. De TERRA-reeks presenteert een nieuw rigide design met uitstekende off-road capaciteiten, perfect voor enthousiastelingen die technische hoogstaande producten vereisen om op avontuur te gaan.

Over NAD, fabrikant van producten van SHAD

NAD werd opgericht in Barcelona in 1973. Met meer dan 45 jaar ervaring is NAD een van ‘s werelds meest vooraanstaande producenten van motorzadels, -koffers en -accessoires voor de OEM-industrie en de aftermarket. SHAD, dat deel uitmaakt van NAD, begon in 1992 met een eigen productlijn. Tegenwoordig zijn de engineering- en designafdeling gevestigd in het hoofdkantoor Barcelona aangezien ze een strategische rol spelen in het hart van het bedrijf.

Foto: SHAD/BIHR

Uw reacties