VIDEO: De strijd tussen Villopoto en Desalle in Trentino!

VIDEO: De strijd tussen Villopoto en Desalle in Trentino!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

We keren terug naar 2015. De Amerikaanse motorcrosser Ryan Villopoto tekent een éénjarig contract met Kawasaki om het te proberen in de MXGP. Na een moeilijke openingswedstrijd in Qatar wint hij meteen de tweede MXGP in Thailand. In Argentinië wordt hij vierde om daarna de campagne verder te zetten op het Europese vasteland. De volgende wedstrijd is die Trentino in Italië.

Villopoto wordt vierde in de eerste reeks en zit in de herneming in zwaar water met Suzuki-rijder Clément Desalle. Beide kemphanen vechten een bits maar fair duel uit voor de derde plaats. De twee doen enkele keren haasje over tot het misloopt voor de Amerikaan. Ter hoogte van de pitboxen trekt hij de Kawasaki in een ongewilde wheelie en komt ten val.

Uw reacties