Mis de Internationale wedstrijd van Nismes niet!

Mis de Internationale wedstrijd van Nismes niet!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De inschrijvingen voor de motorcrosswedstrijd op 30 augustus in Nismes lopen vlot binnen en de organisatie doet er alles aan om alle rijders in de beste en veiligste omstandigheden te verwelkomen. We weten dat motorcrossers niet gewoon zijn vooraf in te schrijven maar in deze corona tijden is deelname uiteraard enkel mogelijk na reservatie vooraf. Daarom nog eens deze herinnering want eind deze week worden de inschrijvingen afgsloten!

De enige nog overgebleven internationale motorcross wedstrijd in België dit jaar op een van de mooiste en spectaculairste circuits van ons land moeten missen, zou zonde zijn. We herinneren er ook aan dat omdat het aantal toeschouwers beperkt is, reservering verplicht is bij de verantwoordelijke van de organisatie, Claude Danis, hetzij telefonisch op telnr. 060 / 31.16.84 of per e-mail cl.dan@skynet.be

Er zal geen ticket verkoop plaatsvinden op het circuit maar wel een controle van de toegangsdocumenten en op het dragen van een mondmasker.

Regel dus snel je inschrijving als rijder of je reservatie als toeschouwer ! Het definitief programma en de deelnemerslijst zullen één week voor de wedstrijd worden gepubliceerd. Info en inschrijving: Motorcross Nismes 30 augustus

Foto: Niek Fotografie

Uw reacties