Polskwetsuur voor Mitchel van den Essenburg

Polskwetsuur voor Mitchel van den Essenburg
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Geen Mitchel van den Essenburg (22) in Axel gisteren. De Husqvarna rijder blesseerde helaas opnieuw zijn pols. Tijdens de Internationale trainingsrace in Arnhem ondervond van den Essenburg zoveel hinder dat hij zijn stuur niet meer kon vast houden. Onderzoek wees nadien uit dat de pols niet helemaal geheeld was zoals het hoorde na zijn val eind vorig jaar.

Mitchel ging voor zijn polsblessure dus al een keer onder het mes. Die ingreep was nodig nadat hij op trainingsstage in Spanje was gevallen. Hij bleef echter de hele tijd nadien ook last hebben van z’n pols. “Eerst moet ik nu 4 weken in het gips. Daarna volgt opnieuw een scan. Als die goed, is moet ik het gips nog ietsje langer dragen. Blijkt uit de scan echter dat het er nog niet goed uitziet dan zal ik sowieso weer moeten geopereerd worden.”

We wensen Mitchel in ieder geval een voorspoedig herstel.

Foto: Rene Klein Baltink

LEES MEER  Tijdschema KNMV ONK Reusel

Uw reacties

Ook te lezen