Van de Moosdijk en Boisrame over Kegums 1

Van de Moosdijk en Boisrame over Kegums 1
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het F&H Kawasaki MX2 Racing Team stond met twee rijders op het podium na de derde GP van het seizoen. Roan van de Moosdijk en Mathys Boisrame doen hier hun verhaal over de eerste Grand Prix in Kegums.

Roan van de Moosdijk: “Mijn beide starts waren goed en daarnaast wist ik dat ik vooral kalm moest blijven. Het is erg warm en door mijn eigen tempo te rijden kan ik profiteren wanneer andere kleine foutjes maken. Dat gebeurde dus ik ben erg tevreden. Ik wil deze podiumplaats graag opdragen aan mijn opa die vorige week is overleden. Verder wil ik heel graag mijn familie bedanken, het F&H Kawasaki MX2 Racing Team, Kawasaki, Monster Energy en alle sponsoren.”

Mathys Boisrame: “Het was een goede dag die begon met de pole-position. De eerste manche begon heel goed maar in de beginfase brak ik mijn voorremhendel bij een botsing met een collega tijdens de start. Gelukkig wist ik nog vierde te worden. De start van de tweede manche was ook heel goed en ik kon de leider goed volgen. Toen ik een foutje maakte en de aansluiting verloor heb ik voor de derde plaats gekozen. Ik ben heel blij met het podium en ik bedank ook alle betrokkenen, mijn familie, het F&H Kawasaki MX2 Racing Team, Kawasaki en alle sponsoren.“a

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Bavo Swijgers

Uw reacties