Kom de sensationele Can-Ams testen in Tessenderlo!

Kom de sensationele Can-Ams testen in Tessenderlo!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Hij lokt sowieso reacties uit, maar over een Can-Am driewieler moet je niet praten. Je moet er mee rijden! Can-Am en Piranha Racing geven jou jou de kans om hun sportieve en super gave driewielers te ontdekken. Het geheim van het typische rijplezier dat de Spyder en Ryker bieden? De unieke combinatie van motorrijden en sportief autorijden!

Eigenlijk moet je dit echt eens zèlf meemaken. De testsessies staan open voor iedereen die zijn autorijbewijs vòòr 2013 haalde of in het bezit is van een motorrijbewijs. Aarzel niet jouw om een proefrit te boeken bij jouw dichtstbijzijnde dealer. Zowel morgen als overmorgen zijn er nog enkele plaatsje over om te komen testen bij Piranha Racing in Tessenderlo.


Na een volledige voorstelling gevolgd ben je klaar voor een leuke rit! Daarnaast is het ook mogelijk om de Can Am Spyder of Stryker als passagier te ontdekken.

Wanneer?
25 & 26 september

Waar?
Piranha Racing, Kanaalweg 83, 3980 Tessenderlo
Naast dealer voor Can-Am en Sea-Doo is Pranha trouwens ook Beta en Kymco verdeler

Contact?
013 61 84 65, info@piranha-racing.be

 

 

Uw reacties