Michael Sandner op de Diga-GasGas in Mantova?

Michael Sandner op de Diga-GasGas in Mantova?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het wachten is op de officiële aankondiging maar volgens onze informatie zal Michael Sandner de ‘triple’ Grand Prix van Mantova in actie komen voor Team Diga Procross-GasGas. De 21-jarige Sandner zal als vervanger van Simon Langenfelder en Jeremy Sydow optreden, de beide Duitsers zijn langere tijd uitgeschakeld door blessures. De Oostenrijker staat momenteel bij Team Sarholz onder contract voor deelname aan de ADAC MX Masters. De crosser uit Freistadt kwam in 2018 en 2019 al diverse keren uit in het FIM wereldkampioenschap MX2 met steun van KTM.

Wordt vervolgd.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  VIDEO: de samenvatting van Lommel 3

Uw reacties