X

Nieuwe MXGP 2020 video game komt eraan!

Infront Moto Racing & Milestone hebben vandaag de nieuwste versie van de MXGP video game aangekondigd. MXGP 2020 is de officiële game van het FIM-wereldkampioenschap motorcross, die vanaf 10 december beschikbaar is op PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One en Windows PC®/STEAM.

Met de MXGP 2020 kun je de opwinding van het huidige MXGP-seizoen ten volle beleven, waarbij je met 68 rijders uit zowel de MXGP- als de MX2-categorieën op de 19 circuits van het 2020-seizoen moet concurreren. Beginnend als rookie, kunnen de spelers hun weg naar glorie kiezen: zich aansluiten bij een officieel team of een eigen team samenstellen.

Dankzij de nieuwe Heightmaps-functie kunnen spelers de echte MX-circuits nabootsen, vaak gebouwd op heuvels en bergen. Zo voeg je realisme en alle uitdagingen toe waar echte renners tijdens de races mee te maken hebben. Er zullen 4 verschillende terreintypes zijn die spelers kunnen kiezen en aanpassen – Plain, Quarry, Vineyard en Forest – om het circuit van hun droom te creëren. Alle nieuwe banen kunnen online worden gedeeld met vrienden.

Spelers kunnen hun rijvaardigheid testen in de nieuwe omgeving die geïnspireerd is op Noorse fjorden, en dit jaar kunnen ze ook vrij rijden met andere 3 vrienden. En om meer plezier te creëren in de Speeltuin, keert de geliefde Waypoint modus terug, waardoor er nu tot 4 spelers kunnen racen.

De MXGP 2020-multiplayermodus wordt uitgebreid met speciale servers voor een spelervaring zonder vertraging en de Race Director-modus* om geweldige onlinetoernooien te creëren, startposities te bepalen, penalty’s toe te wijzen of de camera’s te kiezen waarop je je kunt concentreren. En last but not least: de MXGP 2020 maakt elke rijder uniek, met meer dan 10.000 items van meer dan 110 merken uit de motorcrosswereld. Niet alleen cosmetische aanpassingen: de prestaties van de motor kunnen ook worden verbeterd met real life replica’s van verschillende motoronderdelen.

De MXGP 2020 is vanaf 10 december beschikbaar op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One en Windows PC®/STEAM.

Foto’s: Infront Moto Racing