Riemsdijk sterkste met een 85cc machine!

Riemsdijk sterkste met een 85cc machine!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Danilo Riemsdijk heeft in Utrecht de wedstrijd in de klasse MX2 jeugd (MON) gewonnen. De jonge motorcrosser uit Badhoevedorp was op zijn 85cc machine oppermachtig en won de manches met ruim verschil. De tweede plaats was voor Travis Passaretti. Na een derde plaats in de eerste manche behaalde de Belg in de tweede manche de tweede plaats en bleef hiermee op basis van het resultaat in de tweede manche Nick Hagedoorn voor. Met zijn tweede plaats in het dagklassement deed Passaretti zeer goede zaken in de tussenstand bij de MX2 jeugd. Met de behaalde 104 punten vergrote hij zijn voorsprong op Sjef Platte tot 79 punten. Platte haalde slechts 47 punten doordat hij de eerste manche niet aan de start kon verschijnen na mechanische pech.

Uitslag eerste manche MX 2 jeugd Utrecht:
1. Riemsdijk, 2. Hagendoorn, 3. Passaretti, 4. van Gremberghe.

Uitslag tweede manche MX 2 jeugd Utrecht:
1. Riemsdijk, 2. Passaretti, 3. Hagedoorn, 4. Platte.

Dagklassement MX 2 jeugd Utrecht:
1. Riemsdijk 120, 2. Passaretti (Bel) 104, 3. Hagedoorn 104, 4. Platte 47, 5. van Gremberge 47.

Tussenstand MX 2 jeugd 2020:
1. Passaretti (Bel) 422, 2. Platte 343, 3. van Gremberghe 281, 4. Fuchs (Dui) 218, 5. Kremers 184.

Door: Maycel de Bruijn
Foto: Wilco van Dijk

LEES MEER  Maessen wint en dan toch weer niet

Uw reacties

Ook te lezen