Speaker Frankske keert terug naar VLM!

Speaker Frankske keert terug naar VLM!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print
Tien jaar geleden eindigde Frank Janssen, alias speaker Frankske, tweede in onze speakers-poll. Frank maakte vooral furore bij VLM waar hij half 2016 opstapte. Hoewel hij nog even aan de slag was bij MC Lille stortte hij zich drie jaar geleden op het vissen. 

Ondertussen bleef de interesse in het commentaartalent van speaker Frankske. “AMC Dworp contacteerde me zelfs om te speaken op hun Sidecar GP. Omdat ik eerder al besloten had om te stoppen, ben ik daar echter niet op ingegaan.” Door de wekelijkse contacten met een VLM bestuurslid begon het vuur terug te smeulen.

“Inmiddels is ook afgesproken dat ik terug bij VLM in dienst kom als omroeper,” legt Frank enthousiast uit. “Op sommige Facebook-pagina’s was al bekend gemaakt dat ik terug kom. De enthousiaste reacties  zijn veelbetekenend en geven me volle moed om ertegenaan te gaan van zodra het weer mag!”

Welcome back Frankske!

Foto: Rolly

Uw reacties