Amandine Verstappen test positief op Covid-19

Amandine Verstappen test positief op Covid-19
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het zit de snelste Belgische motorcrossdame niet mee dit jaar. Gisteren liet ze weten via social media dat ze positief testte op covid-19. Gelukkig heeft ze geen alarmerende symptomen maar afreizen naar de MXGP in Trentino zit er dus niet in.

Dit weekend is er de finale van de WMX in Trentino maar daar zal Verstappen dus niet bij kunnen zijn. Amandine kreeg eerder dit jaar al af te rekenen met een polsblessure waardoor dit een seizoen wordt om snel te vergeten. De strijd om de wereldtitel in deze klasse wordt trouwens ongemeen spannend in Italië. Er scheiden slechts 10 punten tussen Nancy Van De Ven, Courtney Duncan, Larissa Papenmeier en Kiara Fontanesi.

Foto: FB Amandine Verstappen

LEES MEER  Honda USA bevestigd de komst van de gebroeders!

Uw reacties