BREAKING: Positieve COVID-19 test voor Jorge Prado!

BREAKING: Positieve COVID-19 test voor Jorge Prado!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Jorge Prado, de MXGP winnaar van afgelopen woensdag, maakte zonet zelf bekend dat hij een positieve COVID-19 test heeft afgelegd. De nummer 3 in de WK stand onderging op woensdag zoals gebruikelijk zijn test. Vandaag ontving hij het resultaat waaruit blijkt dat hij positief is.

De MX2 wereldkampioen, is bezig aan een ijzersterk eerste seizoen in de koningsklasse. Zeker de laatste GP was de jonge Spanjaard ijzersterk op dreef en was hij  één van de weinige overgebleven rivalen voor WK leider Tim Gajser.

Jorge Prado: “Ik voel me erg gefrustreerd dat ik niet in staat ben om morgen te rijden. Zeker omdat het als professional mijn taak was om te allen tijde maximale voorzorgsmaatregelen te nemen. Mijn enige routine was om te gaan trainen, naar de wedstrijd te gaan om daar te rijden en dan terug naar huis te gaan om mezelf in m’n bubble te houden, zoals mij gevraagd was. Helaas weten we niet zoveel over dit virus. Zelf heb ik er dan ook het minste idee van hoe of wanneer ik het zou kunnen gekregen hebben.
Ik hoop binnenkort een negatieve test te krijgen om weer te kunnen rijden.” Opvallend detail, vorig weekend voelde Prado zich ziekjes wat één en ander nu verklaart.

View this post on Instagram

Como viene siendo habitual el pasado miércoles antes de la carrera hicimos los test pertinentes. Hoy he recibido los resultados y soy positivo en COVID-19. Siento una gran impotencia al no poder correr mañana pues mi labor como profesional fue extremar al máximo las precauciones en todo momento. Mi única rutina ha sido ir a entrenar, al circuito a competir y después a casa manteniéndome en una burbuja tal y como se me pidió. Desafortunadamente, desconocemos tanto sobre este virus que no me hago ni la más remota idea de cómo o en qué momento pude contagiarme. Espero recibir pronto un test negativo para volver a la competición. #sixt1🔥 – As usual last Wednesday before the race we made the tests for covid. Today I received the results and I am positive for COVID-19. I feel very frustrated not being able to race tomorrow because my job as a professional was to take maximum precautions at all times. My only routine has been to go to training, to the track to compete and then back home keeping myself in a bubble just as I was asked. Unfortunately, we don't know so much about this virus that I don't even have the minimum idea how or when I could get it. I hope to receive a negative test soon to be back racing. #sixt1🔥

A post shared by Jorge Prado Garcia (@jorgeprado61) on

Foto: Ray Archer

 

LEES MEER  Nieuwe datum voor Grand Prix van Portugal!

Uw reacties