CreyMert Racing keert niet terug in 2021

CreyMert Racing keert niet terug in 2021
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na acht seizoenen in het internationale rennerskwartier te hebben vertoeft heeft CreyMert Racing besloten dat het niet terugkeert in 2021. Het team uit Opglabbeek ziet geen toekomst nu het weer moeilijker wordt om de financiële benodigdheden bij elkaar te krijgen. Het coronavirus hakt er voor iedereen hard in en dit samen met de eigen gezondheid heeft dit besluit versneld. Martin Creyns en Dominique Heinderson kijken terug op hele mooie jaren waarin ze met volle teugen hebben genoten van hun grote passie.

De afgelopen jaren hebben rijders als Kevin Horgmo, Iker Larranaga, Brent Van Doninck, Ludovic Bevers, Freek en Shana van der Vlist, Anton Gole, Dovydas Karka, Ingvi Bjorn Birgisson, David Braceras, Ken Craeghs, Yente Dourte, Maurice Chanton, Avrie Berry en Hakon Osterhagen voor het team actief. Het echtpaar wil graag alle sponsoren bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen. Verder een dank aan de monteur die altijd hun beste beentje hebben voorgezet.

Wij hebben genoten van dit bijzondere hoofdstuk!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

LEES MEER  Dani Heitink tekent bij GT Husqvarna MX Team

Uw reacties