Cyril Genot blikt terug op teleurstellende GP

Cyril Genot blikt terug op teleurstellende GP
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met een veertiende plaats kijkt Cyril Genot niet tevreden terug op de eerste van drie Grand Prix op het circuit van Lommel. Na een geweldige vijfde trainingstijd had de Yamaha-rijder natuurlijk meer verwacht op ‘Circuit Heeserbergen’. Hier op MXMag doet hij zijn verhaal.

“Vandaag is het een enorme teleurstelling! De snelheid was goed, dat bleek al in de tijdtraining maar de wedstrijden waren een tegenvaller. Wij werken hier dag en nacht voor maar het is keer op keer mechanische pech die ons uit de wedstrijd haalt. Een kleine kring mensen om mij heen moet ik dan ook bedanken voor hun steun, vertrouwen en het harde werken. Dat geldt ook voor mijn familie, vriendin en persoonlijke sponsoren. Zonder die mensen is het voor mij onmogelijk om deel te nemen aan de WK Motocross. Ze werken zoveel en hopelijk kan ik dat dit seizoen nog terug betalen met mooie resultaten te beginnen komende woensdag.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  Palsson en Van Erp trainen het snelste!

Uw reacties