Daniel Willemsen / Robbie Bax Nederlandskampioen ONK Sidecar Masters 2020!

Daniel Willemsen / Robbie Bax Nederlandskampioen ONK Sidecar Masters 2020!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met de zojuist officieel bekend gemaakte definitieve afgelasting van de finale ONK Sidecar Masters 24 oktober te Oldebroek is de huidige tussenstand ONK Sidecar Masters 2020 tevens de eindstand.

Dit betekend dat Daniel Willemsen en Robbie Bax de officiele nieuwe Nederlandskampioenen zijspancross zijn geworden!

Voor de kanibaal uit Lochem is dit maarliefst de tiende keer dat hij de Nederlandse titel aan de palmares kan toevoegen! Tussen 1998 en 2008 pakte Willemsen al negen keer de titel. Nu na een periode van twaalf jaar wordt daar dus de tiende Neerlandse titel aan toegevoegd voor de multi-champ uit Lochem. Voor de achtste keer gaat er een Nederlandse titel naar de familie Bax. Nu echter voor het eerst naar bakkenist Robbie Bax die uitstekend zijn rol oppakte naast de zijde van Willemsen en zodoende zijn eerste Nederlandse titel zijspancross in de wacht sleept! Het duo Willemsen/Bax was ook in de eerdere verreden ONK Sidecar Masters wedstrijden de sterkste en ging met twee dagoverwinningen en een heat voorsprong aan punten richting de nu helaas afgelaste finale te Oldebroek.

De KNMV maakte in een zojuist verspreid statement duidelijk dat men uiteraard de gang van zaken voor alle betrokken betreurd nu het seizoen op deze manier ten einde komt. Doch is men van mening dat dit ‘geen afbreuk doet aan de prestaties die zijn neergezet. Voor elke positie is geknokt en de ereplaatsen zijn meer dan verdiend.’, aldus een deel uit het statement van de KNMV.

Foto: Orangehat.nl

 

Uw reacties