Davy Pootjes geeft zich niet gewonnen!

Davy Pootjes geeft zich niet gewonnen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De carrière van Davy Pootjes kent helaas heel veel blessureleed. De crosser uit Ammerzoden ging tijdens de voorbereidingen op de Grand Prix van Letland onderuit in Frankrijk. De Kawasaki-rijder loopt hierbij een open armbreuk op en breekt zijn ellepijp op vier plaatsen! De zwaar gehavende arm werd afgelopen maandag voor de tweede keer geopereerd. Ondanks alle tegenslagen blijft de meervoudig kampioen gedreven om zich terug te vechten naar het hoogste niveau! Hij weet zich gesteund door een bijzonder team van mensen die alles uit de kast halen om de rijder te steunen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: ShotbyBavo

LEES MEER  Cedric Grobben keert terug op Yamaha!

Uw reacties