Dominique Thury hangt de helm aan de wilgen

Dominique Thury hangt de helm aan de wilgen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Door het corona virus heeft Dominique Pascal Thury vroegtijdig besloten zijn helm aan de wilgen te hangen. De Duitser die zich jaren geleden besloot te richten op de ‘Supercross’ neemt afscheid van de sport. De 27-jarige Thury moest het in zijn jeugdjaren opnemen tegen namen als Ken Roczen, Alessandro Lupino, Glenn Coldenhoff en Max Anstie. Hij kreeg niet echt een voet tussen de deur op het hoogste niveau waarna hij zich ging richten op de Supercross wedstrijden in Europa. Met succes want Thury groeide uit tot een publiekslieveling tijdens de ADAC SX Cup.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Instagram

LEES MEER  Sterke Febvre moet hoofd buigen voor dominante Gajser!

Uw reacties