X

Husqvarna’s nieuwe TE 300I en FE 350 Rockstar Edition modellen

Husqvarna Motorcycles breidt de TE en FE Enduro line-up van 2021 verder uit en is verheugd de komst van de allereerste TE 300i en FE 350 Rockstar Edition modellen aan te kondigen. Geproduceerd in beperkte aantallen met comptetitiegerichte upgrades, elke machine biedt superieure prestaties en betrouwbaarheid in combinatie met een echte factory look.

De door Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing gebruikte motorfietsen, de TE 300i Rockstar Edition en FE 350 Rockstar Edition zijn voorzien van chroommolybdeen stalen frames die afgewerkt zijn met een sterke, eersteklas zwarte poedercoating. Verdere technische upgrades zijn een high-grip zwart zadelovertrek, een voorremschijfprotectie, een duurzame achterste kettinggeleider en een Supersprox blauw achtertandwiel.

De TE 300i Rockstar Edition staat garant voor een toonaangevend vermogen en lage onderhoudskosten en biedt met zijn geavanceerde 300 cc-motor betrouwbare 2-taktprestaties. Met een indrukwekkend koppel maakt het elektronische brandstofinjectiesysteem zowel het wisselen van de sproeiers als het voormengen van de brandstof overbodig. Uitgerust met Michelin Enduro-banden is de lichte en wendbare TE 300i Rockstar Edition uitgerust om de moeilijkste raids te rijden.

De FE 350 Rockstar Edition combineert standaard premium WP-vering met innovatieve elektronica. In combinatie met de compacte 350 cc DOHC-motor, die een kracht levert om met een 450 cc te rivaliseren, zorgen de comfortabele ergonomie en het wendbare 250 cc-rijgedrag voor de perfecte balans tussen gewicht en vermogen. De motor biedt de rijders de mogelijkheid om tractiecontrole te gebruiken voor een betere controle op glad terrein en is afgewerkt met Michelin’s beproefde Enduro-banden. De FE 350 Rockstar Edition is gebaseerd op de beproefde FE 350 en biedt echte veelzijdigheid en is bovendien in staat om veeleisend terrein onder de knie te krijgen eender welke piloot hem berijdt.



Technische hoogtepunten TE 300i Rockstar Edition en FE 350 Rockstar Edition:

  • Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing graphics
  • Zwart gepoedercoat frame
  • Blauwe CNC triple clamps
  • Zwart high-grip zadelovertrek
  • Voorste remschijfbescherming
  • Blauw Supersprox achtertandwiel
  • Blauwe kettinggeleider
  • Grijze ODI-handvatten

De Functional Offroad Apparel Collection biedt comfort, bescherming en stijl en zorgt ervoor dat piloten van alle niveaus volledig zijn voorbereid op hun volgende rit. Een compleet assortiment van beschermende uitrusting die rekening houdt met de unieke uitdagingen van offroad rijden, alle producten leveren duurzaamheid en presenteren vele innovatieve technische kenmerken.
De modellen 2021 TE 300i en FE 350 Rockstar Edition van Husqvarna Motorcycles zijn verkrijgbaar bij alle erkende Husqvarna Motorcycles-dealers. De beschikbaarheid kan van land tot land verschillen. Voor alle details over prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u naar uw plaatselijke Husqvarna Motorcycles dealer.