Kay Karssemakers over de finale van het EMX125

Kay Karssemakers over de finale van het EMX125
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Zeer onverwacht stond Kay Karssemakers aan de start tijdens de finale van het Europees Kampioenschap 125cc. De Brabander liep een schouderblessure op maar na een scan kreeg hij toch groen licht om in actie te komen op het circuit van Lommel. De MJC-rijder kwam de eerste manche niet aan de finish, de tweede manche werd hij zeventiende. Hier doet de Yamaha-rijder zijn verhaal over de laatste wedstrijd van het seizoen.

Kay Karssemakers: “De eerste manche kwam ik redelijk uit de start en wist ik mezelf goed te verbeteren in de beginfase. Toen sprong ik naast het circuit en daarbij kwam ik ten val. Gelukkig kon ik snel verder maar niet veel later werd ik ten val gebracht door een collega die in de fout ging. Bij de tweede crash raakte de machine beschadigd waardoor de wedstrijd vroegtijdig ten einde kwam voor de KNMV-rijder. De tweede manche was de start iets beter maar door een massale valpartij in de eerste bocht kwam ik ook in de problemen. Vanaf de 25e plaats kwam ik terug naar een 17e plaats. Nu op naar 2021!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Mediacross

Uw reacties