Valentin Guillod geremd door maaginfectie

Valentin Guillod geremd door maaginfectie
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit jaar is zeker niet het seizoen van Valentin Guillod. De Zwitser komt moeizaam tot scoren en zijn uitslagen blijven achter bij zijn kwaliteiten. De Honda-rijder heeft na vele onderzoeken de oorzaak achterhaald.

Een maaginfectie speelt de drievoudig GP-winnaar al maanden parten. Mede door de corona problemen heeft het onderzoek langer op zich laten wachten en bleven de problemen zich opstapelen. In Spanje werd duidelijk dat de 27-jarige crosser terug op de goede weg is. Tijdens de eerste manche in Arroyomolinos werd de teamgenoot van Jeremy Van horebeek keurig elfde. In Lommel hoopt Guillod zich in de top tien te kunnen rijden om vervolgens het seizoen in Arco di Trento goed af te sluiten.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Kenny

LEES MEER  VIDEO: Samenvatting EMX125 en EMX250 Lommel 1

Uw reacties