Vanavond motorcross op TV!

Vanavond motorcross op TV!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ja, je leest het goed, deze avond komt er een reportage over onze sport in het Sportweekend. VRT was deze week te gast in Mantova en volgde onze snelle Belg Jago Geerts. Voor de tweede Grand Prix van een drieluik aldaar kreeg Jago het bezoek van de VRT die er een reportage draaide voor Sportweekend.

Voor de sport is het een ongelofelijk mooie kans om een breed publiek te bereiken. Dinsdagnamiddag werden er opnamen gemaakt in de stad Mantova. Piazza Erbe met Basillica di Sant’ Andrea, Piazza Sordello en Lago Inferiore met in de achtergrond Di Palazzo Ducate maakten deel uit van het decor. Jago Geerts samen met Hans Corvers en Marnicq Bervoets (Monster Energy Yamaha Factory MX2 – teameigenaar en teammanager) mochten meewerken aan een productie die iedereen in onze sport ten goede gaat komen. Het bekende sportprogramma wordt wekelijks bekeken door 800.000 tot 1.000.000 kijkers.

Hans, Marnicq en Jago zijn de VRT dan ook heel erg dankbaar voor deze kans. Misschien wel een begin van meer motorcross op onze nationale televisie? De reportage zal vanavond rond de klok van 19.30 te zien zijn in Sportweekend op één.
Bedankt VRT, Kris Meertens (journalist) en Michael van de Velde (cameraman).

Foto: Photographic Art – Jago Geerts Media

LEES MEER  Joël Robert is niet meer

Uw reacties