VIDEO: Ken Roczen na rustperiode weer op de motor

VIDEO: Ken Roczen na rustperiode weer op de motor
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Net voor de AMA Nationals lieten HRC Honda en Ken Roczen weten niet te zullen deelnemen aan deze wedstrijden. Hij wou zijn lichaam rust gunnen na enkele zware blessures en infecties. Intussen is Roczen papa geworden van een eerste kindje en is hij bezig met de voorbereiding van de komende Supercrosswedstrijden.

Deze week was Roczen te zien in het State Fair MX Park in de buurt van Perris, Californië om voor het eerst te testen met de nieuwe Honda CRF450R. Normaal start de AMA Supercross in het eerste weekend van januari 2021 maar in deze onzekere tijden is het afwachten of dat daadwerkelijk zo zal zijn.

LEES MEER  FOTO: EMX125 finale Lommel

Uw reacties