Voorlopige kalender EnduroGP voorgesteld

Voorlopige kalender EnduroGP voorgesteld
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Zoals bekend heeft ABC Communication de handdoek in de ring gegooid als promotor van het WK enduro. Voor 2021 is het dus de FIM zelf die het kampioenschap in goede banen zal leiden. In totaal staan zes Europese wedstrijden op de voorlopige kalender.

Opvallend is wel dat de EnduroGP pas in de tweede helft van juni losbarst. Laat ons hopen dat de Coronacrisis tegen dan overwonnen is! De indeling van de verschillende klassen blijft ongewijzigd tegenover dit seizoen.

WK EnduroGP 2021
18 – 20 juni GP Portugal (Valpaços)
24 – 27 juni GP Italië (Edolo)
16 – 18 juli GP Estland (Saaremaa)
22 – 24 juli GP Zweden (Skovde)
8 – 10 oktober GP Duitsland (Zschopau)
15 – 17 oktober GP Frankrijk (Langeac)

ISDE
30 augusts – 4 september Lombardije-Piedmont (Italië)

Foto: Sherco

Uw reacties