Raths Motorsport haalt voormalig EMX-kampioen!

Raths Motorsport haalt voormalig EMX-kampioen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Eerder maakte wij op deze website bekend dat Raths Motorsport-KTM in 2021 actief zal zijn in het FIM wereldkampioenschap MX2. De Oostenrijker Michael Sandner werd gecontracteerd en nu volgt Xylian Ramella. De Zwitser was de laatste jaren vooral actief in de USA maar voor de echte insiders geen onbekende in het MXGP-paddock. In 2012 won Ramella de EMX65 finale op het circuit van Matterly Basin voor Brian Moreau en Rene Hofer!

Dit jaar maakte de KTM-rijder in Mantova zijn EMX250 debuut maar hij kwam helaas niet tot scoren.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Raths Motorsport

LEES MEER  Geen prijzengeld Internazionali d'Italia Motocross!

Uw reacties