De Britten houden vast aan acht wedstrijden!

De Britten houden vast aan acht wedstrijden!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het ACU British Championship zal ook in 2021 blijven bestaan uit maarliefst acht wedstrijden. Vooral voor rijders die actief zijn in de Grand Prix is dat lastig te combineren. Voor Conrad Mewse, Bas Vaessen, Adam Sterry en Shaun Simpson betekent dit dus een kalender van 28 wedstrijden zonder de Motocross of Nations en de voorjaarswedstrijden. De nieuwe promotor, RHL Activities, heeft een aantal prachtige circuits op de kalender weten te krijgen. Daarbij zijn er ook nog tweedaagse evenementen wat nieuw is, voorgaande jaren werd alles op 1 dag verreden.

Kalender ACU British Championship 2021:
1. 10-11 april; Culham Park, GB
2. 1-2 mei; Foxhill, GB
3. 9 mei; Lyng, GB
4. 6 juni; Canada Heights, GB
5. 27 juni; Desertmartin, Ier
6. 17-18 juli; Duns, GB
7. 15 augustus; Blaxhall, GB
8. 4-5 september; Landrake, GB

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: ACU

LEES MEER  Adam Cianciarulo breekt sleutelbeen

Uw reacties