VIDEO: het Dark Knight KTM 500cc project

VIDEO: het Dark Knight KTM 500cc project
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De laatste jaren zijn restauratie- en ombouwprojecten erg populair in de motorcross en er is één gemeenschappelijke deler: het zijn altijd tweetakten. Het recentste project van onze collega’s van Dirt Bike Magazine vonden we erg gaaf.

Het werd een huwelijk tussen oud en nieuw want zij lepelde een blok van een Kawasaki KX500 in het frame van een KTM uit 2020. Een groot deel van de onderdelen kreeg een zwarte likje verf waardoor de machine al snel de naam “Dark Knight KTM” kreeg. De status van de KX500 powerplant is bekend, het is een geweldenaar die van de piloot heel wat vaardigheden vraagt. Het motorblok kreeg een zwarte coating en voor het eerst zien we een ook zwart gecoate Keihin als gasfabriekje. Deze brute KTM/KX ziet er super uit en is dus de moeite om hier weer te geven.

Foto: Dirt Bike Magazine

LEES MEER  Wie rijdt waar in de USA, hier het overzicht

Uw reacties