Geen prijzengeld Internazionali d’Italia Motocross!

Geen prijzengeld Internazionali d’Italia Motocross!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Omdat de drie wedstrijden van het Internazionali d’Italia Motocross zeer waarschijnlijk worden verreden zonder publiek is besloten het prijzengeld te laten vervallen in 2021. De afgelopen jaren werd er een mooie prijzenpot verdeeld naar behoeven van de eindstand over drie wedstrijden. Om de organisatoren tegemoet te komen in de kosten en de geringe opbrengst door het ontbreken van publiek is deze beslissing genomen.

Zowel de FMI als promotor Off Road Pro Racing hopen dat vanaf 2022 alles weer gaat lopen zoals we dat in het verleden gewend zijn geraakt.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Off Road Pro Racing

LEES MEER  Adam Cianciarulo breekt sleutelbeen

Uw reacties