Gyan Doensen blijft dit seizoen 85GW rijden

Gyan Doensen blijft dit seizoen 85GW rijden
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Limburger kende na een geweldige stage in Spanje een zware periode door het overlijden van trainer Erwin Robins. Vervolgens kwam het corona-virus opzetten waardoor het eerste jaar 85cc beperkt werd met een beperkt aantal wedstrijden. In het KNMV ONK werd de KTM-rijder vijfde, de ADAC Junior Cup 85cc wist hij als zesde af te sluiten. Ondanks aanbiedingen uit Duitsland is besloten op eigen benen te blijven staan in 2021!

Doensen zal in eigen land het KNMV ONK combineren met de KNMV Dutch Masters of Motocross. Verder staat het EMX85 North-West en de ADAC Junior Cup 85cc weer op het programma.

De motoren worden al vele jaren geleverd door BCS Racing uit Sint Joost en EHR Tuning zal de motoren na behoefte verder ontwikkelen. Het afgelopen seizoen is er een samenwerking aangegaan met Han Kempers van Ultimate Racing Suspension. Met succes want de uitgebreid geteste en ontwikkelde Solva schokker is in productie genomen!

Peetoom Bram Doensen, van het gelijknamige montagebedrijf is al jaren een van onze hoofdsponsoren en dat blijft. “Wij zijn onze eigen trouwe groep sponsoren erg dankbaar. We hebben getwijfeld over de aanbiedingen maar dit besluit is denken wij dit jaar het beste. De doelstelling voor seizoen 2021 is om te rijden en vechten voor het podium.” aldus moeder Maureen Doensen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

LEES MEER  Geerts, Prado en Febvre winnen in Italië

Uw reacties