VIDEO: een hommage aan Joël Robert

VIDEO: een hommage aan Joël Robert
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Morgen wordt de Waalse superster Joël Robert begraven in besloten familiekring. Er zijn geen woorden genoeg om zijn leven te beschrijven maar gisteren werd een indrukwekkende laatste hommage aan hem geschonken door een pak motorcrossers. Die kwamen hun eer betonen in de gemeente Fleurus.

Zo een honderd motorcrossers en endurorijders trotseerden de sneeuw en kou voor de ingang van het funerarium. Deze organisatie werd uitzonderlijk toegestaan door de autoriteiten om hulde te kunnen brengen aan de kampioen. “Joël heeft vrijwel geen familie“, legt Renaud Bertrand, een van de organisatoren van het eerbetoon, uit. “Zijn familie zijn de motorrijders.”

Video: Telesambre.be

LEES MEER  De deelnemerslijst van Riola Sardo.

Uw reacties