X

Een elektrische Husky voor de allerkleinsten

Husqvarna Motorcycles en elektrische loopfietsproducent STACYCTM gaan samenwerken om kinderen de kans te geven in alle vertrouwen kennis te laten maken met rijden op een tweewieler. De spannende samenwerking levert twee door het raceteam geïnspireerde modellen op: de Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive en 16eDrive.

Elk model, exclusief te verkrijgen bij officiële dealers van Husqvarna Motorcycles, garandeert plezier op instapniveau en helpt tegelijkertijd essentiële rijvaardigheden te ontwikkelen. Beide Husqvarna Motorcycles Replica STACYCTM-modellen beschikken over drie aangedreven rijmodien een niet-aangedreven vrijloopstand. Zo kunnen jonge rijders in alle veiligheid vooruitgaan op hun eigen tempo en hun uiterst belangrijke oog-handcoördinatie verder ontwikkelen. Tegelijkertijd trainen ze ook evenwicht en vermogenscontrole. Dankzij een batterijduur van 60 minuten moedigen de loopfietsen langdurige en vooral plezierige beweging in de buitenlucht aan. De snelle oplaadtijd laat dan weer weinig tijd over om uit te rusten.

Husqvarna Motorcycles en elektrische loopfietsproducent STACYCTM gaan samenwerken om kinderen de kans te geven in alle vertrouwen kennis te laten maken met rijden op een tweewieler. De spannende samenwerking levert twee door het raceteam geïnspireerde modellen op: de Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive en 16eDrive. Elk model, exclusief te verkrijgen bij officiële dealers van Husqvarna Motorcycles, garandeert plezier op instapniveau en helpt tegelijkertijd essentiële rijvaardigheden te ontwikkelen.

Voor grotere of meer zelfzekere vier- tot achtjarigen is er de 16eDrive met zijn krachtigere borstelloze motor die meer vermogen genereert. De drie aangedreven modi staan de rijdertjes toe om 8, 12 of 21 km/u te halen. Het aluminium chassis, 43 cm zithoogte en veel grotere 16 inch wielen maken de 16eDrive ook geschikt voor ruwer terrein, tegen hogere snelheden.

De 12eDrive en 16eDrive zijn de ideale manier om kinderen hun eerste stapjes te laten zetten in de wereld van vrijheid en plezier op twee wielen. De Husqvarna EE 5 biedt dan weer de naadloze overgang naar een eerste, elektrisch aangedreven motorcrossmachine. Deze motor beschikt over ergonomische eigenschappen afgestemd op het jonge lichaam, is uitgerust met de nieuwste technologie en beschikt over instelbare zadelhoogte en keuze uit zes verschillende rijmodi. De EE 5 is kortom perfect voor beginnende jongelingen die hun reis in de wereld van het offroad rijden verder willen zetten.

De Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive en 16eDrive zijn te verkrijgen bij officiële dealers van Husqvarna Motorcycles vanaf 1 februari 2021. Beide modellen zijn ook in de VS beschikbaar. Details over prijzen en beschikbaarheid zijn beschikbaar bij de nationale importeur.