Gallery: Het Husqvarna fabrieksteam op de foto

Gallery: Het Husqvarna fabrieksteam op de foto
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Rockstar Energy Husqvarna Factory Team IceOne Racing zal in 2021 bestaan uit Armins Jasikonis en Thomas Kjer Olsen. De Litouwen gaat beginnen aan zijn derde seizoen bij het team onderleiding van voormalig GP-crosser Antti Pyrhonen. De zware valpartij van ‘Shorty’ in Mantova heeft een zware impact gehad op de crosser en het team. Er wordt momenteel alles aan gedaan om op het juiste niveau terug te keren. Kjer Olsen is een rookie en hij komt over van het fabrieksteam in de MX2-klasse. Voor de Deen zal het zwaar worden maar hij kan zeker hoge ogen gooien in de MXGP. Hierbij de eerste foto’s van het Finse team dankzij ShotbyBavo.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: ShotbyBavo

LEES MEER  Ook Austin Forkner richt zich op de Nationals

Uw reacties