Geerts, Prado en Febvre winnen in Italië

Geerts, Prado en Febvre winnen in Italië
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op het zandcircuit van Riola Sardo hebben Jago Geerts (MX2), Jorge Prado (MX1) en Romain Febvre (Elite) de eerste wedstrijd van het Internazionali d’Italia Motocross gewonnen. Geerts won de MX2 wedstrijd voor Nicholas Lapucci en Tim Edberg. Jens Walvoort, naast Geerts de andere Laaglander, kwam als 31e over de finish. Prado won de MX1-wedstrijd voor Glenn Coldenhoff en rookie Thomas Kjer Olsen. Jeremy Vanhorebeek kwam als vierde over de finish. In de Elite-finale werd Febvre de winnaar, de Deen Kjer Olsen werd nu tweede voor Coldenhoff die zijn debuut maakte op de Yamaha.

Uitslagen Italiaans Kampioenschap #1; Riola Sardo, I:
MX2

MX1

Elite

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #offroadproracing.it

LEES MEER  Ook Austin Forkner richt zich op de Nationals

Uw reacties