Lynn Valk heeft kleine ingreep ondergaan

Lynn Valk heeft kleine ingreep ondergaan
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Lynn Valk heeft eerder deze week een kleine operatie aan haar hand ondergaan. De Nijverdalse kampte al geruime tijd met het ‘carpaal tunnelsyndroom’ die door een operatie verholpen kan worden. De klachten worden veroorzaakt door een beknelling van de middelste armzenuw in het verloop van de carpale tunnel. De carpale tunnel is een nauw kanaal gevormd door de handwortelbeentjes en een stevig peesblad tussen pink- en duimmuis aan het begin van de handpalm. In deze tunnel lopen pezen waar de vingers mee gebogen kunnen worden en de zenuw.

Het probleem werd de laatste weken steeds erger en daarom werd in samenspraak met het team besloten tot de ingreep. Op Papendal kan de 18-jarige dame zich ondanks de herstelperiode fysiek heel goed voorbereiden op het komende seizoen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram
Met dank aan Bergmanclinics

LEES MEER  Mikkel Haarup scoort weer een negende plaats

Uw reacties

Ook te lezen