Terug uit het buitenland, 10 dagen quarantaine

Terug uit het buitenland, 10 dagen quarantaine
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Aankomend weekend wordt het prachtig motorsportweer. Na een lange tijd regen en sneeuw is dat natuurlijk geweldig. Veel motocrosscircuits kunnen open voor vrije trainingen! Wel herinneren we je er graag aan dat, mocht je in het buitenland zijn geweest, je na terugkomst eerst tien dagen in thuisquarantaine dient te gaan. Binnen die periode is het dus niet de bedoeling een vrije training mee te pakken.

De clubs en KNMV kunnen hier bij de poort geen toezicht op houden en dit zou ook niet nodig moeten zijn. Voor iedereen geldt de eigen verantwoordelijkheid.

We benadrukken dit omdat een aantal sporters de afgelopen weken betere trainingsomstandigheden opzocht, onder andere in Spanje. Voor meer informatie over reizen naar het buitenland gedurende de coronacrisis kun je hier terecht.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: Bas Vis
Foto: #NiekFotografie

LEES MEER  JTX Racing krijgt een andere eigenaar

Uw reacties