Husqvarna Motorcycles casual kleding 2021

Husqvarna Motorcycles casual kleding 2021
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

FUNCTIONELE EN STIJLVOLLE KLEDING EN ACCESSOIRES VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Husqvarna Motorcycles ‘nieuwe casual kledingcollectie 2021 brengt moderne stijlen en innovatieve functionaliteit met zich mee en is een uitgebreide reeks kleding en accessoires die is gemaakt voor mensen die een avontuurlijke levensstijl hebben. De nieuwe releases van dit voorjaar combineren hedendaags design met modern maatwerk, waardoor mannen en kinderen 24/7 hun passie voor motorrijden kunnen uiten.

De Casual Apparel Collection 2021 is onderverdeeld in drie minicollecties: Explore Collection, Ride Collection en Live Collection.
De Explore-collectie biedt een kledinglijn die een avontuurlijke levensstijl ondersteunt, met innovatieve functionaliteit, technische materialen en een stijlvolle constructie. Het Accelerate Hardshell Jacket, met een opvallende, reflecterende zwart-op-zwarte print, is een lightweight jack dat gemaakt is van water- en winddicht 4-way stretch materiaal. Het is een must-have item voor iedereen die op zoek is naar avontuur in de buitenlucht. Daarnaast heeft het ademende en sneldrogende Accelerate Topographic T-shirt een natuurlijke touch en een subtiele Husqvarna Motorcycles print middenvoor.

De Ride-collectie verenigt rijders met een actieve levensstijl en is perfect voor wie iets meer functionaliteit van zijn vrijetijdskleding verlangt, zonder afbreuk te doen aan comfort of stijl. De Remote Tee is gemaakt van drirelease katoen en is zowel ademend als sneldrogend, zodat degenen die altijd onderweg zijn koel blijven en de hele dag door van comfort kunnen genieten. Wanneer het tempo lager ligt, is de Remote Hoodie perfect om de kou op afstand te houden.

De Live Collection biedt comfort en stijl die perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. De Authentic Tee en de Authentic Zip Hoodie zijn beide voorzien van een stoere Husqvarna Motorcycles print. Samen vormen ze een klassieke combo waarmee rijders op elk moment hun passie voor twee wielen kunnen uitdrukken.

LEES MEER  Alleen Vlaanderen komt tot scoren in Loket

De Authentic Flat Cap en Remote Trucker Cap maken deel uit van een uitgebreide reeks accessoires waarmee rijders extra stijl kunnen toevoegen, terwijl de Renegade Rugzak de perfecte oplossing is voor de dagelijkse forens.

De nieuwe Casual Apparel Collection 2021 is nu verkrijgbaar bij alle geautoriseerde Husqvarna Motorcycles dealers. Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met uw Husqvarna Motorcycles dealer.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

Uw reacties

Ook te lezen