Husqvarna Motorcycles casual kleding 2021

Husqvarna Motorcycles casual kleding 2021
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

FUNCTIONELE EN STIJLVOLLE KLEDING EN ACCESSOIRES VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Husqvarna Motorcycles ‘nieuwe casual kledingcollectie 2021 brengt moderne stijlen en innovatieve functionaliteit met zich mee en is een uitgebreide reeks kleding en accessoires die is gemaakt voor mensen die een avontuurlijke levensstijl hebben. De nieuwe releases van dit voorjaar combineren hedendaags design met modern maatwerk, waardoor mannen en kinderen 24/7 hun passie voor motorrijden kunnen uiten.

De Casual Apparel Collection 2021 is onderverdeeld in drie minicollecties: Explore Collection, Ride Collection en Live Collection.
De Explore-collectie biedt een kledinglijn die een avontuurlijke levensstijl ondersteunt, met innovatieve functionaliteit, technische materialen en een stijlvolle constructie. Het Accelerate Hardshell Jacket, met een opvallende, reflecterende zwart-op-zwarte print, is een lightweight jack dat gemaakt is van water- en winddicht 4-way stretch materiaal. Het is een must-have item voor iedereen die op zoek is naar avontuur in de buitenlucht. Daarnaast heeft het ademende en sneldrogende Accelerate Topographic T-shirt een natuurlijke touch en een subtiele Husqvarna Motorcycles print middenvoor.

De Ride-collectie verenigt rijders met een actieve levensstijl en is perfect voor wie iets meer functionaliteit van zijn vrijetijdskleding verlangt, zonder afbreuk te doen aan comfort of stijl. De Remote Tee is gemaakt van drirelease katoen en is zowel ademend als sneldrogend, zodat degenen die altijd onderweg zijn koel blijven en de hele dag door van comfort kunnen genieten. Wanneer het tempo lager ligt, is de Remote Hoodie perfect om de kou op afstand te houden.

De Live Collection biedt comfort en stijl die perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. De Authentic Tee en de Authentic Zip Hoodie zijn beide voorzien van een stoere Husqvarna Motorcycles print. Samen vormen ze een klassieke combo waarmee rijders op elk moment hun passie voor twee wielen kunnen uitdrukken.

LEES MEER  Jago Geerts op het podium in Trentino

De Authentic Flat Cap en Remote Trucker Cap maken deel uit van een uitgebreide reeks accessoires waarmee rijders extra stijl kunnen toevoegen, terwijl de Renegade Rugzak de perfecte oplossing is voor de dagelijkse forens.

De nieuwe Casual Apparel Collection 2021 is nu verkrijgbaar bij alle geautoriseerde Husqvarna Motorcycles dealers. Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met uw Husqvarna Motorcycles dealer.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

Uw reacties

Ook te lezen

 • VIDEO: MXGP drama ten top in Arco II!

  VIDEO: MXGP drama ten top in Arco II!

  Ook de 15de ronde van het WK motorcross zorgde weer voor onverwachte ontwikkelingen. WK leider Jeffrey Herlings begon zijn dag in Arco di Trento met ‘n voorsprong van 24 punten …
 • Cairoli wint en Herlings blijft de leider!

  Cairoli wint en Herlings blijft de leider!

  Afgelopen zondag kwam Antonio Cairoli niet tot scoren maar vandaag wint de Italiaan voor eigen publiek. De 36-jarige crosser wordt derde en eerste wat hem zijn 94e GP-overwinning oplevert. Tim …
 • Hofer pakt eerste GP-overwinning voor Oostenrijk

  Hofer pakt eerste GP-overwinning voor Oostenrijk

  Een bijzondere dag voor Rene Hofer en Oostenrijk want de eerste MX2 Grand Prix overwinning voor beide is een feit. Met een vierde en eerste plaats wint de 19-jarige crosser …
 • Drama, Herlings komt niet tot scoren!

  Drama, Herlings komt niet tot scoren!

  Een zeldzame fout van Jeffrey Herlings heeft ervoor gezorgd dat de KTM-rijder niet aan de finish! De Brabander komt tijdens de eerste manche van de vijftiende GP van het seizoen …